Wie zijn wij

Familiebedrijf Simply Steel levert sinds 2005 staal op maat, inmiddels onder leiding van de tweede generatie. We werken met liefde en passie voor zowel een stijlvol interieur als exterieur: van slanke binnendeuren tot geïsoleerde buitenkozijnen, stalen serres en overige stalen producten.

Bij ons staat de wens van de klant centraal. Om uw droom te kunnen realiseren, denken we mee met een praktische én esthetische blik. Onze producten worden ambachtelijk geproduceerd in Nederland en kunnen op verschillende manieren worden afgewerkt, zodat het staal op maat voldoet aan uw wens. Wat uw achtergrond ook is: als consument, architect, aannemer en projectontwikkelaar kunt u bij ons terecht.

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij specialist in staal voor interieur, exterieur en specials – zoals stalen accessoires of meubels. Wij bieden one-stop-shopping: technisch tekenwerk, productie, montage en plaatsing van het glas nemen we graag voor u uit handen. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van het slanke staal.

Stijlvol staal op maat. Simply Steel

 

Onze werkwijze

1. Offerte aanvraag

Allereerst vraagt u een offerte aan waarbij u aangeeft wat uw wensen zijn. Op basis van deze informatie maken wij een offerte op maat waarin wij uw input en ideeën verwerken. Is de offerte akkoord? Dan maken wij een globale tekening en plannen we samen met u een afspraak voor het inmeten.

2. Inmeten

Tijdens het inmeten nemen wij de tekening met globale maten mee. Samen nemen we uw plannen en wensen door. Is alles voor u en voor ons duidelijk? Dan meten wij de precieze maten voor het product van uw wens.

3. Technisch tekenwerk

Op basis van de opgenomen maten en de besproken wensen, maken wij een technische tekening. Deze ontvangt u van ons per mail. Nu is het aan u om te controleren of de technische tekening en maten kloppen. Neem de tijd om dit goed te controleren, zodat we tijdens montage niet voor verrassingen komen te staan.

4. Productie

Zodra u de technische tekening per mail heeft goedgekeurd, nemen we uw unieke opdracht in productie. Tijdens de productie doen wij verschillende kwaliteitscontroles. Tot slot doen wij een eindcontrole, waarna het product wordt klaargemaakt voor montage.

5. Montage

Wanneer uw product gereed is, nemen wij contact op om samen een opleveringsdatum in te plannen. Bij sommige projecten komen wij voor montage nog langs om te controleren of alles klaar is voor installatie.

Blog