Exterieur
Stalen buitenkozijnen

Onze projecten  > Offerte aanvragen  >

Stalen kozijnen en deuren voor buiten
Simply Steel in het exterieur

Stalen kozijnen en deuren van Simply Steel in het exterieur. Stalen buitenkozijnen zorgen voor maximale lichtinval in een woning of bedrijfspand. Omdat staal een sterk en stijf materiaal is, kunnen de profielen van stalen kozijnen slank worden uitgevoerd. Waardoor een groot glasoppervlak zichtbaar blijft. Stalen kozijnen van Simply Steel worden altijd op maat gemaakt. Afmeting, indeling en vakverdeling kunnen zelf bepaald worden.

Laat u inspireren  >

Stalen buitenkozijnen op maat

Simply Steel levert staal op maat, passend bij elke woning of bedrijfspand. Zo kunnen stalen kozijnen zelf worden samengesteld. Combineer verschillende soorten stalen ramen en deuren tot het gewenste stalen kozijn: een enkele draaideur, dubbele deuren, wel of niet gecombineerd met vaste zij- of bovenlichten. Een vast kozijn, draairaam, kiepraam of uitzetraam. Ronde en getoogde stalen kozijnen, naar binnen of naar buiten draaiend, gecombineerd met het gewenste hang- en sluitwerk. Stalen buitenkozijnen van Simply Steel worden gemaakt naar uw gewenste ontwerp.

Geïsoleerde stalen kozijnen

Stalen kozijnen van Simply Steel zijn ook extra geïsoleerd beschikbaar. Geïsoleerde stalen kozijnen zijn zowel modern als klassiek toe te passen. Bij renovatie van monumentale panden, in jaren ’30 woningen, woonboerderijen en lofts in industriële gebouwen of oude pakhuizen kunnen geïsoleerde stalen kozijnen worden toegepast. Ook voor nieuwbouwwoningen of -panden zijn geïsoleerde stalen kozijnen geschikt. Dankzij optimale isolatie dragen geïsoleerde stalen kozijnen van Simply Steel bij aan wooncomfort en actuele milieueisen.

Stalen serre aanbouw

Bent u op zoek naar extra vierkante meters in huis? Kies dan voor een stalen serre aanbouw. Simply Steel maakt een stalen serre aanbouw volledig op maat en naar uw wens. Zo kunt u kiezen voor een stalen serre aanbouw met of zonder zijwanden van staal. Plaatst u de serre aanbouw tussen twee muren, bijvoorbeeld tussen de de buitengevels van de buren, ook daarin kunnen wij u verder helpen. Wat u ook wenst, eén ding is gegarandeerd met een stalen serre aanbouw: u haalt een zee van licht en ruimtelijkheid in huis, het hele jaar door. Kijk hier voor meer inspiratie voor een stalen serre aanbouw.

Stalen daklicht

Heeft u al een aanbouw en wenst u meer licht in deze ruimte? Kies dan voor een stalen daklicht. Hiermee haalt u een direct daglicht in huis. Heeft u al iets in gedachten? Laat het ons gerust weten, wij denken graag met u mee in de mogelijkheden en een ontwerp.