Binnenkijken in Den Haag: bronzen stalen

binnenkozijnen en stalen buitenpuien

In deze jaren ‘30 woning in Den Haag zijn stalen binnen- en stalen buitenpuien van Simply Steel geplaatst. De bewoners hebben de woning volledig gerenoveerd; geen detail is overgeslagen. Om de oude stijl van de woning door te vertalen in de moderne renovatie, is er gekozen voor bronzen stalen binnenkozijnen met getoogd staal. Uniek én passend bij de stijl van het huis.

Stalen deuren met getoogd – ofwel gebogen – staal

Stalen deuren met getoogd – ofwel gebogen – staal past helemaal in de woontrends van nu: bogen en ronde vormen. Tegelijkertijd geeft het getoogde staal een authentieke en unieke uitstraling aan het interieur, wat volledig past bij de bouwstijl van de woning.

Bronzen stalen deuren

Om de authenticiteit van de woning kracht bij te zetten werd er niet gekozen voor zwarte stalen kozijnen, maar voor bronzen stalen kozijnen. Een verfrissende en vernieuwende stijl voor stalen deuren. Stalen deuren kunnen immers in iedere gewenste RAL-kleur worden uitgevoerd; van groen tot wit of dus brons.

Stalen buitenkozijnen in brons

Niet alleen de binnenkozijnen in deze woning zijn aangepakt. De stijl vanbinnen is ook doorgetrokken naar buiten. Een prachtige uitbouw met een stalen raampartij. Het design van de deur met de ramen aan de zijkanten is mooi symmetrisch en het raam aan de zijkant is voorzien van dezelfde stijl. Deze twee stalen buitenkozijnen halen een oase van licht in de strakke keuken. Prachtig!

Beste klant,

In verband met het Pinksterweekend zijn wij maandag 20 mei gesloten.

We wensen u alvast een prettig weekend!

Team,
Simply Steel