Specials
Stalen trappen, hekwerken,
meubels en accessoires

Onze projecten  > Offerte aanvragen  >

Van stalen trappen en hekwerken tot meubels en accessoires
Simply Steel specials

Op zoek naar een stalen trap, stalen hekwerk of andere stalen meubels en accessoires? Wij denken graag met u mee. Heeft u al een ontwerp in gedachten? Daag ons uit, we gaan graag de samenwerking aan om uw droom te realiseren. Lees verder voor meer informatie of neem gerust vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Laat u inspireren  >

Stalen trappen, balustrades en traphekken

Simply Steel maakt ook stalen trappen, balustrades en traphekken op maat, naar uw ontwerp of naar ontwerp van de architect of aannemer. Heeft u een uitgewerkte tekening met de juiste maatvoering? Op basis hiervan maken wij een offerte. Is de offerte akkoord, dan produceren en monteren wij de voor u op maat gemaakte stalen trap, eventueel met op maat gemaakte balustrade.

Stalen meubels en accessoires

Van stalen lampen tot stalen tafelframes of stalen spiegels. Staal is breed toepasbaar in het interieurontwerp. Een ingebouwde vitrinekast, stalen barframe of stalen handgrepen? Ook dat maakt Simply Steel voor u op maat. De mogelijkheden zijn eindeloos. Heeft u al een ontwerp in gedachten? Laat het ons gerust weten.

Op maat gemaakte wijnkast

Op zoek naar mogelijkheden voor een op maat gemaakte wijnkast? Overweeg om deze uit te voeren met stalen deuren. Met geïsoleerde stalen deuren is de temperatuur in de wijnkast goed te managen. Dankzij het grote glasoppervlak van de stalen deuren is er tevens mooi zicht in de wijnkast. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Combineer staal met andere materialen

Wilt u een stalen trap of meubel combineren met hout of andere materialen? In overleg met de aannemer of interieurbouwer kunnen wij het stalen frame leveren. Waarna de aannemer het houtwerk kan leveren en monteren. Staal is supersterk en dankzij ons slanke ontwerp heel stijlvol. Dit maakt het een perfect materiaal om te combineren met andere materialen.