Binnenkijken in de woning van

interieurstylist Laura

Toen deze woning in 2021 op het pad van Laura Archidona van La Media Naranja Interiors kwam, was het liefde op het eerste gezicht. En nee, het interieur zag er toen niet uit zoals op deze foto’s. Het huis is namelijk volledig gestript en opnieuw opgebouwd. Alleen de voorgevel is blijven staan.

Aanbouw voor extra vierkante meters

Ga je toch aan de slag met verbouwen? Dan kun je het beste maar meteen extra vierkante meters toevoegen. Dat is precies wat Laura ook heeft gedaan. De achtergevel ging er helemaal uit en is verlengd met een aanbouw. In de gevel is een stalen buitenkozijn van Simply Steel geplaatst. “Wij zijn echt zo onwijs blij met deze black beauty, het past precies en is prachtig geworden!”, aldus Laura.

Een oase van rust, licht en ruimte dankzij stalen kozijnen

Het gebruik van beton in combinatie met het hout zorgt voor een sereen gevoel. Dankzij de grote buitenkozijnen ontstaat er een mooie lichte ruimte in de keuken en eetkamer. Bovendien is het zicht van binnen naar buiten prachtig op de nieuw aangelegde tuin. ‘s Zomers zijn binnen en buiten perfect aan elkaar te verbinden door het openen van de stalen deuren.

 

De bouw van een droomhuis

Een totale verbouwing ging haar niet in de koude kleren zitten, maar met haar visie voor ogen en vertrouwen in het eindresultaat heeft ze iets prachtigs neergezet en “alles is preciese zoals in gedachten”. Geweldig Laura! Bedankt voor het delen van de foto’s van jouw project. Volg Laura op Instagram via @lamedianaranja.interiors.