Interieur
Slanke stalen binnenkozijnen

Onze projecten  > Offerte aanvragen  >

Stalen binnendeuren en -kozijnen
Simply Steel in het interieur

Stalen binnendeuren en -kozijnen worden nog altijd veel in het interieur toegepast. Simply Steel levert staal op maat, ook voor binnen. U kiest het ontwerp, wij leveren de stalen deuren en kozijnen. Kiest u voor een stalen taatsdeur, een stalen draaideur of een stalen schuifdeur? En voor wat voor afwerking kiest u? Naast zwart is het mogelijk om stalen deuren en kozijnen in iedere gewenste RAL-kleur uit te voeren. Zo leveren wij ook bronzen stalen deuren en kozijnen.

Laat u inspireren  >

Stalen scharnierdeur

Stalen scharnierdeuren zijn er in allerlei soorten en maten. Van een enkele deur tot een dubbele deur, met of zonder zijlichten. Een stalen scharnierdeur wordt geplaatst in een vast kozijn. Dat kan een kozijn van staal of hout zijn. De scharnierdeur heeft de ruimte om 180 graden te draaien voor de wand of een vast paneel.

Stalen taatsdeur

Een stalen taatsdeur heeft een esthetische uitstraling. Dit komt omdat een taatsdeur niet in een kozijn hoeft te worden geplaatst. De deur wordt via een pin in de deur boven in het plafond of kozijn en onder in of op de vloer vastgezet. De stalen deur kan 90 graden de ene ruimte in draaien en 90 graden de andere ruimte in. Een stalen taatsdeur kan niet worden geplaatst in combinatie met vloerverwarming.

Stalen schuifdeur

Stalen schuifdeuren zijn de ideale oplossing in huis om ruimte te besparen. De deur schuift langs of in de muur, waardoor er geen draaiing van de deur nodig is. Dit maakt een stalen schuifdeur perfect in een moderne en strakke woning waar esthetiek hoog in het vaandel staat. Een stalen schuifdeur kan ook worden geplaatst in combinatie met een vaste stalen wand waar de deur overheen schuift. De deur kan gemonteerd worden aan het plafond of aan de wand.

Stalen vouwdeur

Een stalen vouwdeur – of harmonicadeur – is ideaal om ruimte te besparen. Het voordeel van een stalen vouwdeur is dat kamers op eenvoudige wijze van elkaar afgesloten of bij elkaar getrokken kunnen worden. Is de stalen vouwdeur volledig gesloten? Dan dient de vouwdeur als kamerverdeler. Is de stalen vouwdeur geopend? Dan ontstaat er een grote ruimte.

Stalen scheidingswand

Een stalen scheidingswand – of glaswand, is ideaal voor het verdelen van ruimtes op een open en ruimtelijke manier. Met een wand van glas en staal kunnen volledige kamers worden gebouwd, ruimtes worden verdeeld of binnenramen worden gecreëerd. Dit levert mooie doorkijkjes op in een woning of bedrijfspand. Is het tochtig of gehorig in huis? Een stalen scheidingswand werkt ook kou- en geluidswerend.

Beste klant,

In verband met het Pinksterweekend zijn wij maandag 20 mei gesloten.

We wensen u alvast een prettig weekend!

Team,
Simply Steel