De opkomst van tiny houses

Minder kosten, minder spullen en vooral minder moeten. Dit gevoel draagt bij aan de opkomst van tiny houses. Hoe kleiner het huis, hoe minder om handen – en dus ruimte om een eenvoudiger leven te leiden en een kleinere ecologisch voetafdruk achter te laten.

Tiny house met een stalen buitenkozijn als gevel

Kies je bij een tiny house voor een stalen buitenkozijn als gevel, dan weet je zeker dat je zoveel mogelijk kunt genieten van het buitenleven. Vaak staat een tiny house in de natuur, omgeven door bomen en groen, om zo dicht mogelijk bij de natuur te staan is een mooi uitzicht van groot belang. Kies je voor een open exterieur? Overweeg een stalen buitenkozijn van Simply Steel als gevel. Dan weet je zeker dat je zoveel mogelijk kunt genieten van het buitenleven.

Glazen pui voor een ruimtelijk gevoel in het tiny house

Met een stalen pui en veel glas als gevel haal je buiten naar binnen. Ondanks de kleine ruimte in een tiny house blijft het ruimtelijke gevoel behouden. Het geeft je het gevoel buiten

te leven. Ook voor de binnenruimte zijn stalen puien en deuren een goede oplossing. Er kunnen kleinere ruimtes gecreëerd worden zonder in te hoeven boeten op de ruimtelijkheid. Het slanke stalen profiel en het glas zorgen voor doorkijkjes en lichtinval.

Beste klant,

In verband met het Pinksterweekend zijn wij maandag 20 mei gesloten.

We wensen u alvast een prettig weekend!

Team,
Simply Steel